Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Adam vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Jól felszerelt Igazi ezer mester! Komplett Lakás felújítás Fürdő szoba ,egyedi Fürdő szoba bútor műkővel burkolva!Ács munkákat is vállalunk Teljes tervezés anyag beszerzés Lemezes vagy cserepes tetők!Előtető, Teraszok, filagóriák, pavilonok....Igény szerint lakberendező ,Fotó realisztikus Grafikus készít terveket.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (13)
Ezermester, Generálkivitelező, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Kőműves, Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ajtó, zárjavítás, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Tetőfedés, homlokzati munkák, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Hegesztő munkák, Építkezés, Biztonsági rendszerek
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (6)
Mosó- és szárítógépek, Mosogatógépek, Tűzhelyek, Sütők, Elszívók, Kertészeti felszerelések
Autó- és motorszerviz
Autó- és motorszerviz (2)
Motorok és robogók szervizelése, Kerékpárjavítás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Konyhai kisgépek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Adam.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Konyhai kisgépek terén. Adam egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Adam ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Konyhai kisgépek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu