Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Szilárd vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Ács és tető fedés, ez mellet kőművesés villanyszerelési munkálatok. Természetessen híteles képekkel is videóval igazolni tudom munkáim, Cél meg találni a közös megoldás, napjainkba a felerősödött árak és, csekélyebb megrendelői pénztárcák közt, tető munkák leg fontosabb eleme legtőbször nincs szerkezeti rajz a tető létre hozásához természetesen ezt is át hídalva rajzal elátot munkát adok át. Mindig a szépség és főleg a biztonság az emberi kényelem igény szerint gondolkozom.N .sz.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Konyhai kisgépek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Szilárd.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Konyhai kisgépek terén. Szilárd egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Szilárd ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Konyhai kisgépek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu