Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Istvan Csaba vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlom !Nagy István Csaba vagyok .Vallalok kissebb es nagyobb epitoipari munkákat , lakás felujitásokat . Akár A-Z-ig , generál kivitelezésben .Igény esetén takarìtással kulcsra készen is .Munkámat a precizitas jellemzi .Mindig igyekszem az aktuális megrendelőm minden igenyét maximalisan kielégiteni .A felmérés es az árajánlat készítesert nem számolok fel külön díjat . A munkáimért garanciát vállalok . A megbeszélt határidőt igyekszem betartani . Nem csinalok egyszerre több munkát .Ha elkezdek önnél dolgozni , akkor addig ott leszek minden nap amìg nem végzek a megbeszélt munkálatokkal es igyekszem egész végig azon lenni , hogy a végén elégedetten váljunk el egymastól .

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (12)
Ezermester, Generálkivitelező, Vízvezetékszerelő, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Kőműves, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Tetőfedés, homlokzati munkák, Fűtés, vízellátás, szennyvíz, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Építkezés, Egyéb
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (4)
Mosogatógépek, Gáztűzhelyek, Vízmelegítők, kazánok, bojlerek, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Tűzhelyek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Istvan Csaba.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Tűzhelyek terén. Istvan Csaba egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Istvan Csaba ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Tűzhelyek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu