Fűtőkazán beszerelése, beüzemelése és szervizelése Budapesten

Fűtőkazán beszerelése, beüzemelése és szervizelése

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Fűtőkazán beszerelése, beüzemelése és szervizelése
 • Fűtőkazán beszerelése, beüzemelése és szervizelése Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 1908 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 62

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 1908 profi várja megrendelésedet!

Használja a Qjob weboldalt, ha kazán beszerelésére és beüzemelésére, valamint szervizelésére van szüksége. A Qjob felületen Budapest legjobban képzett profi szakemberei kínálják szolgáltatásaikat. A szakértők vállalják gázüzemű berendezések és kazánok beszerelését vagy csatlakoztatását lakásokban, irodákban vagy ipari létesítményekben a teljes folyamattal és ügyintézéssel együtt.

A fűtőberendezések szerelésének menete

A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált mester a kazánt a megadott és jóváhagyott gázterv és projekt alapján fogja beszerelni. A rögzítések előtt a Qjob szakember átnézi és ellenőrzi a berendezés minden elemének meglétét, a tanúsítványát és a szériaszámát. A Qjob regisztrált szerelője elvégzi a kazán rögzítését egy előzetesen erre a célra felkészített stabil és egyenes felületre.

A fekvő módon rögzítendő készülékek rögzítéséhez beton alapra van szükség. A készülék falra történő rögzítése esetén a kijelölt falfelületre tűzgátló anyag kerül felhelyezésre. A szerelési munkálatok menetrendjét a Qjob szakember a következő módon végzi el:

 • konzolok vagy rögzítők felszerelése (fali készülék esetében)
 • a kazán rögzítése falra vagy fekve
 • a készülék kéményhez, víz- és gázhálózathoz történő csatlakoztatása
 • az elektromos hálózathoz történő csatlakoztatása
 • tesztelés nyomás alatt és a szivárgások kiküszöbölése

A Qjob szakértők vállalják szilárd tüzelésű és elektromos fűtőrendszerek kialakítását vagy szerelését kertes vagy vidéki házakban. A Qjob felületen regisztrált Szerelők a kazánok beszerelésekor szigorúan követik a gázkészülékekre vonatkozó szabályokat és tűzvédelmi előírásokat. A Qjob mester és szerelő a szerelést tűzforrástól távol végzi el, biztosítja a szabad hozzáférést a berendezéshez, valamint figyelembe veszi az elektromos készülékek és a kazán közti távolságot.

Megbizonyosodva, hogy a tesztüzemet követően a berendezés megfelelő működik, a Qjob szakember dokumentálja és igazolja a kazán üzembehelyezését. Ahhoz, hogy a rendszer zavartalanul tudjon működni, a Qjob regisztrált szerelője vízszűrőket/vízszűrőt, valamint keringtető szivattyút fog beépíteni vagy kialakítani a fűtési rendszerben.

A Qjob.hu felületen történő szakemberkeresés előnyei

A Budapest Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek hatalmas gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek szinte minden kazánfajta és típus szervizelésében, javításában, szerelésében vagy karbantartásában. A Qjob szakemberei a vezető kazángyártók termékeivel és más, kisebb gyártók modelljeivel egyaránt dolgoznak: Baxi, Viessmann, Vaillant, Navien stb. A profi szakértők ismerik minden fűtést biztosító berendezés és egy- vagy kétkontúros rendszer sajátosságait akár lakásban, akár házakban vagy ipari létesítményekben történő beszerelés és beüzemelés esetén.

Amennyiben regisztrált Qjob szakemberhez fordul, a következőkre számíthat:

 • kiváló minőségű szerelési munkálatok
 • kedvezőbb árak és díjak más szolgáltatókhoz képest
 • díjtalan kiszállás a megtekintéshez és a bejáráshoz

A Qjob szakemberek hatalmas tapasztalatuknak és a profi szerszámok, készülékek használatának köszönhetően bármilyen összetettségű gázüzemű berendezés szerelését rövid határidővel meg tudják csinálni. A szerelők és mesterek számára nagyon fontos a megrendelők bizalma. A kazánok beszerelésénél szigorúan követik a szabályokat, előírásokat és szabványokat.

A Qjob szakemberek garantálják:

 • a fűtőrendszer megbízható és biztonságos működését
 • a felhasznált rögzítőelemek, csövek és fittingek minőségét
 • a beüzemelést és a rendszer beállítását egyeztetett határidők betartásával

A Qjob felületen regisztrált szakembereket tanulmányozhatja a weboldalon hagyott visszajelzések alapján, amelyeket korábbi megrendelők hagytak a szakértők profiljában. Kazán szerelésére vonatkozó megrendelést a hét bármelyik napján le lehet adni. A Qjob szakemberek Budapest minden kerületében vállalnak szerelési vagy beüzemelési munkálatokat. A szakemberek készek az önnek megfelelő időben házhoz menni.

A szakemberek díjai

Tekintse meg a Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált profik árlistáit a szakemberek személyes profiljában, hogy tájékoztatást kapjon a kazánok beszerelésének díjairól. Minden információt megtalál a Qjob profilokban.

Az ár több tényezőtől függ:

 • a készülék gyártója és modellje, teljesítménye
 • a berendezés típusa (fekvő, fali)
 • a szerelési munkálatok összetettsége
 • a felhasználandó fogyóeszközök mennyisége
 • a szerelés helyszíne/címe

Abban az esetben, ha minőségi és nem drága szerelést és beüzemelést szeretne kapni, töltse ki a Qjob felületen levő megrendelőt, adja meg az kazánnal kapcsolatos elvégzendő feladatokat és várja meg a szakemberek jelentkezését.

Több mint 1908 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu