Vízmelegítő készülék beszerelése Budapesten

Vízmelegítő készülék beszerelése Budapesten, - Megbízható szakemberek listája, árösszehasonlító és visszajelzés - Qjob.hu

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Vízmelegítő készülék beszerelése Budapesten, - Megbízható szakemberek listája, árösszehasonlító és visszajelzés - Qjob.hu
 • Vízmelegítő készülék beszerelése Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 2043 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 59

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 2043 profi várja megrendelésedet!

Forduljon bizalommal a Qjob Budapest szakembereihez, amennyiben sürgősen meg kell javítani az elromlott vízmelegítő készülékét. A Qjob.hu szakemberkeresőn több vállalkozás és egyénileg dolgozó mester ajánlja kedvező és elérhető díjazású szolgáltatásait. Közéjük tartozik a bojlerek szervizelése, szerelése és csatlakoztatása. A Qjob szerelők profiljában látható árlistákban megtalálhatja a vízmelegítő készülékek beüzemelésére, szervizelésére vonatkozó díjakat.

A szolgáltatás megrendeléséhez töltse ki a megrendelőt a Qjob.hu szakemberkeresőn és adja meg a következőket:

 • a vízmelegítő készülék márkája
 • a berendezés típusa (átfolyó vagy tartály)
 • a készülék űrtartalma (50, 100, 200 liter)
 • mennyire sürgős a beszerelés
 • az az ár, amit kész fizetni a szolgáltatásért vagy amit elfogadhatónak tart

Rövid időn belül választ kap azoktól a szabad kapacitással rendelkező Qjob szakemberektől, akik már aznap készek elvégezni a megadott feladatot. Nem marad más, mint kiválasztani azt a szerelőt, aki a legjobb áron és professzionális szinten elvégzi a vízmelegítő készülék szerelését (az egyeztetéskor megállapított ár változatlan marad a munkálatok végéig).

A szolgáltatások sajátosságai és jellemzői

A Qjob mesterei vállalják tartályos és átfolyó-, gáz- és villanyüzemű vízmelegítő készülékek beszerelését és szervizelését irodákban, kertes házakban vagy nyaralókban. A szolgáltatások elérhetőek magánszemélyek, cégek, vállalkozások és közintézmények számára is.

Egy bojler beszerelése és csatlakoztatása megrendelhető a vízhálózathoz csatlakoztatás előtt, de kérheti sürgős munkavégzésként is a megrendelés napjára. A szakember, akit a Qjob.hu szakemberkeresőn kiválaszt, a megbeszélt időben fog megérkezni a megadott címre és pár óra alatt elvégez minden csatlakoztatást és beüzemelést érintő munkálatot.

A Qjob szakemberek a vízmelegítő készülékek beszereléséhez és a vízhálózathoz történő csatlakoztatásához a következő költségekkel számolnak:

 • vízmelegítő készülék szakszerű kibontása
 • a beszerelés helyének előkészítése a konyhában vagy a vizes helyiségben
 • a bojler rögzítése a megadott felületre/falfelületre
 • a villanyszerelési munkálatok, csövek vezetése
 • a vízmelegítő készülék csatlakoztatása az elektromos hálózathoz
 • a berendezés vízvezetékhálózathoz történő csatlakoztatása
 • szigetelés, csatlakozások hermetizálása és tesztelése

A tartályos vízmelegítő készülék beszerelésének díja tartalmazza a visszaáramlást megakadályozó biztonsági szelep csatlakoztatását a csatornarendszerbe. A Qjob felületen választott szerelő vagy szakember kedvező áron végzi el a bojler beüzemelését, garantáltan minőségi munkát fog végezni, betartja a vízmelegítő készülékek gyártói által támasztott követelményeket.

A Qjob szakemberei az elöregedett vízmelegítő készülékek bontását és leszerelését is elfogadható áron végzik. Válasszon Qjob szerelőt és a kiválasztott szakember elvégzi az új csapok felszerelését a fürdőszobájában és a konyhában, le fogja ellenőrizni az esetleges szivárgásokat a csatlakozási pontokban. A mesterek mindezt készek elvégezni akár lakásokban, akár nyaralókban. A Qjob szakértői és mesterei magukkal hozzák azokat az alkatrészeket és beszerelésre kerülő elemeket, amelyeket a vízmelegítő készülék szerelésekor és csatlakoztatásakor használnak.

Mennyibe kerülnek a Qjob szakemberek szolgáltatásai?

A Qjob szerelők profiljában látható árlistákban megtalálhatja a beüzemelésére, szervizelésére vonatkozó irányadó és általános díjakat. Egy olyan szolgáltatásra, mint a vízmelegítő készülék beszerelése az ár egyénileg kerül megállapításra. A pontos összeget a Qjob szerelője a helyszín megtekintését követően tudja megnevezni, mivel figyelembe kell vennie a munkálatok mennyiségét és nagyságrendjét.

A végösszeg függ a következőktől:

 • a vízmelegítő készülék típusa (átfolyó, tartályos)
 • a készülék űrtartalma (10, 50, 200 liter)
 • a szerelési munkálatok összetettsége
 • kiegészítő munkálatok (bontás, horonymarás stb.)

A Qjob szakemberek díjai és árai közel 20-30%-kal alacsonyabbak, mint a legtöbb cég vagy vállalat vízmelegítő készülékek beszerelésére vonatkozó árai Budapest. A Qjob.hu felületen regisztrált szerelők készek fogadni a megrendelők megkeresését 0-24 órában hétköznap, hétvégén és munkaszüneti napokon is. Válasszon Qjob szakembert és a vízmelegítő készüléke mindenképp gyorsan és kiváló minőségben lesz beszerelve és beüzemelve

Több mint 2043 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu